Facebook TOH2020.png

Giften in 2020: door de coronasituatie krijg je een belastingsvermindering van 60% i.p.v. 40%. Dus van de 100 euro storten als gift aan Levensloop krijg je er 60 van terug. Mooi toch?? Lees hier: 

https://financien.belgium.be/nl/vzws/giften/welke_giften#q2

Beste Levensloper, 
Kun je je de periode vóór 14 maart nog herinneren? Feestjes, bezoek bij ouders, vrienden en familieleden, etentjes en op café gaan…noem het maar op en het was mogelijk.
Dan de ongelofelijke beslissing dat onze Levensloop Neteland 2020 niet zal doorgaan. Wijze beslissing, daar niets van. Wat later de beslissing dat alle lente-Levenslopen werden afgelast. Om dan het irreële nieuws te horen dat ook alle herfst-Levenslopen van het hele jaar afgelast werden, zoals alle andere evenementen. De reden moet ik niet vermelden. Dat vervelend C-beestje wordt nu nog meer dan 300 keer per dag vernoemd.  En meer dan ooit blijkt het nog niet achter de rug te zijn, de oplossing nog veraf. Voorzichtige tekenen van een nakende vaccinatie, maar zal dit zaligmakend zijn? Hopelijk wel!

Ik hoop ten zeerste dat je alsook je familieleden en vrienden corona-vrij zijn gebleven, of indien toch besmet, je zo weinig mogelijk nadelige gevolgen ondervond en ondervindt. Zeker onze Vechters en hun zorgdragers moeten zeer alert blijven en zullen dit nog moeten doen tot er een echte oplossing gevonden wordt. Ook de soms vervelende geldende regels volgen voor ieders veiligheid en gezondheid.
Ondertussen heeft de Stichting tegen Kanker toch een ludiek evenement opgezet waar eigenlijk iedereen aan kan deelnemen.  Lees verderop over “Tour of Hope 2020”.

Momenteel staat er de startavond einde september geprogrammeerd om onze editie #LLNL21 in Vorselaar op te starten. Tegelijkertijd sluiten we een ongewone editie #LLNL2020 af want er is toch een aanzienlijk bedrag opgehaald geweest door de verschillende activiteiten georganiseerd door een aantal teams. Waarvoor nogmaals hartelijk dank aan alle betrokkenen.

Lees verderop waar en hoe laat je aanwezig kan zijn. Een kleine kanttekening welliswaar: aan de hand van de te volgen richtlijnen zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen nemen in samenspraak met het gemeentebestuur.

We zitten in een onaangename periode, dat is zeker. Maar ook goede zaken vloeien hier uit voort. Vooral een zéér warm hart van ons uit en een dikke DANKJEWEL aan alle zorgdragers en ook aan alle verpleging in de ziekenhuizen, zorgtehuizen, sociale diensten, thuisverpleging, kortom aan iedereen die zorg verstrekt.

48e236a2027c431b71f861c7d7488714.jpg
36446304_10157659838637796_4670745297670

LEVENSLOOP NETELAND

Hét solidariteitsevenement van de regio

Hoop is een lichtje in je hart dat je vandaag moed geeft en morgen kracht

OVER

de organisatie

Wij zijn een groep gedreven en enthousiaste vrijwilligers die op initiatief van Stichting tegen Kanker (www.kanker.be) dit solidariteitsevenement op poten zetten. 

Jij kan daar aan meewerken als je wilt.

OVER

LEVENSLOOP

Levensloop uitleggen in enkele woorden is onmogelijk, want het is een groot feest over solidariteit, hoop, vieren, herinneren, strijden, vechten en zorgdragen...

Ook fondsenwerving, gemeenschapsdeelname en vooral veel emotie waarbij een lach en een traan elke bezoeker en deelnemer zal beroeren

OVER de teams

De teams en hun teamleden zijn de motoren van Levensloop. Géén teams, géén dynamiek en beweging. De teams zorgen ervoor dat minstens 1 teamlid aanwezig is op de piste gedurende de 24 uren van Levensloop, als teken van steun aan de strijd van kankerpatiënten.