top of page

Onze meters en peters door de jaren heen

Wanneer ben je een meter of peter?

Elke persoon die wat bekendheid geniet in de lokale maar ook nationale gemeenschap mag en kan meter of peter zijn. Sinds het begin van 

Levensloop in deze regio hebben we reeds een aantal mooie bekende personen mogen ontvangen. Een hartelijke dank aan deze fijne mensen met een warm hart op de juiste plaats! 

2015

Ellen Van Loy 

en

Belle Perez

2019

Sofie Hendrickx

en

Lucas Van den Eynde

2017

Ellen Van Loy

en

Steven Goegebeur

2020

Sofie Van Accom

2018

Tylaine Van den Broeck

en

Pieter Verelst

en

Laurens Sweeck

2022

Lauren Müller

Erik Goris

Marleen Mols

Amir Motaffaf

Bart Wellens

Jan Bakelants

MAF

....   verdere info volgt!

Ellen Van Loy (2015-2017-2021)

Ellen: "Ik heb toegestemd op de vraag om meter te worden omdat ook mij de ziekte niet heeft gespaard.  Ik verloor mijn vader; mijn stilste maar in zijn hart hevigste supporter van zijn wielrennende dochter. Hij is nooit ver weg, want deze elke dag hoor of lees je wel iets over kanker en dan flits zijn beeld op mijn netvlies mét bijhorende lach maar soms ook traan.
Ik vind dat men moeilijk nee kan zeggen tegen mooie en nodige initiatieven!
Zoals Levensloop.  Mijn vader en zoveel meer hadden of hebben niet de keuze...kan dat wel in mijn drukke agenda? Hoe kom ik over? Hoe pak ik dit aan?
Zoiets komt vanzelf als je het hart op de juiste plek hebt! Iedereen zal dan het antwoord al kennen vooraleer de vraag wordt gesteld."

Dis_nr%207%20%20_1_edited.jpg

Lucas Van den Eynde (2019)

Lucas: "De strijd van Marc Van Eeghem en jou (jullie) bewonderenswaardig engagement hebben mij niet lang doen twijfelen. Met als absolute kers op de taart het levensloop weekend zelf waarbij de ontroering en noodzaak van het evenement zó ongelooflijk binnenkomt en loutert..... Grtz, L"

DSC_0237_edited_edited_edited_edited_edi
bottom of page