top of page

Fri, 22 Mar

|

St-Gummaruskapel

Huirtuit Giert: Seppe Toremans

In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groter werd. Ondertussen is die muziek een vast ‘ding’ geworden...

Registration is closed
See other events
Huirtuit Giert: Seppe Toremans
Huirtuit Giert: Seppe Toremans

Time & Location

22 Mar 2024, 19:30 – 22:00

St-Gummaruskapel, Vonckstraat 37, 2270 Herenthout, Belgium

Guests

About the event

In de zomer van ’21 kocht hij een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groter werd. Ondertussen is die muziek een vast ‘ding’ geworden, hij producet eigen nummers die hij live op het podium brengt, afgewisseld met klassieke stand-up. Over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en dan misschien naar huis kunnen gaan met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” En hij dan ook. Dat Lijkt hem een win-win.

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup, en kwam al eens op tv in een panelshow.

Tickets

 • HRTHT GIERT - ticket 22 maart

  Inkom voor comedyshow van Seppe Toremans

  €13.00
  Sale ended
 • Vechters

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page